Wavre

INNOVATIEVE TEGELINSTALLATIESYSTEMEN

Honderden jaren lang gebruikt, werd tegels eerst gebruikt voor wanddecoratie, daarna verspreidde het gebruik zich naar de vloeren, wat eigenschappen vereiste die zowel functioneler als efficiënter waren. en met meer dan 100 jaar ervaring in de bouw, en in het bijzonder in waterdichting en speciale mortels, biedt Sika complete oplossingen voor het leggen van tegels die aanpasbaar zijn aan alle soorten gebieden en voldoen aan de specifieke eisen die daaruit voortvloeien.

Onze oplossingen omvatten zowel binnen- als buitenafwerkingen, het leggen van tegels in kamers en wetlands, op balkons, zwembaden en gevels, terwijl ze van toepassing zijn op een grote verscheidenheid aan soorten en maten tegels. Sika biedt speciale systemen voor bouw- en renovatiewerkplaatsen, met kwaliteitsoplossingen voor duurzame afwerkingen die uw gemoedsrust garanderen en uw investering beschermen

LEG UW EIGEN TERRAS AAN MET DE VERSTELBARE VLOERDRAGERS VAN BUZON

Al meer dan 30 jaar ontwikkelt en produceert Buzon kavels voor terrassen, waarmee ze uw buitenruimtes verfraaien. Buzon is een echte leider in de sector van terrassen van percelen (plaatterras op stoeterij) en begeleidt zorgvuldig iedereen die wil profiteren van een grote technische expertise bij het realiseren van een terras op stoeterij, het leggen van tegels op stoeterij of een Porseleinen steengoed terras op stoeterij… “Doe mee aan de afgunst van onze klanten”, dat is het motto van Buzon.

HET SUCCESVERHAAL VAN BUZON

In 1987 bracht Claude Buzon een revolutie teweeg in de wereld van draagsystemen en vloerdragers voor terrassen. Sindsdien zagen er maar liefst vier generaties vloerdragers het daglicht. Kwaliteit, innovatie, duurzaamheid zijn enkele van de belangrijkste eigenschappen van onze verstelbare vloerdragers. Buzon is de referentie op het gebied van terrassen op vloerdragers.

Bent u ondernemer?

Ondernemer, wilt u tijd besparen met efficiënte oplossingen?

Drie decennia van haalbaarheidsstudies en site-ondersteuning over de hele wereld geven Buzon een ongeëvenaarde ervaring op het gebied van het bouwen van terrassen en esplanades op percelen . Ongeacht het type constructie, Buzon biedt snelle, efficiënte en duurzame oplossingen voor uw terrassen op stijlen en om een ​​vereenvoudigde montage te garanderen, ontdek ook de balken pose op stud.

REALISATIES

Prestaties die passen bij uw creativiteit, een kwaliteit van verstelbare vloerdragers die aan uw wensen voldoet.

De veelzijdige en efficiënte tegeldragers van Buzon worden wereldwijd gebruikt voor de aanleg van terrassen op vloerdragers, ongeacht het project.