Wavre

Ons Federaal parlement nam drastische beslissingen en  QUADRUS wil deze volledig respecteren. Aan de hand van deze hebben wij ons de volgende prioriteiten vooropgesteld :  gezondheid, veiligheid en welzijn van iedereen.

In functie daarvan namen wij de volgende beslissingen :

  • TOONZALEN : gesloten tot en met 19 april 2020
  • LOPENDE BESTELLINGEN OF OP VOORRAAD : kunnen verstuurd worden naar info@quadrus.be. Raadpleeg onze website www.quadrus.be en ontdek onze beschikbare goederen !
  • AFHALINGEN : mogelijk in ons centraal magazijn te Gembloux volgens de sanitaire maatregelen en bij vooruitbetaling te versturen naar livraisons@quadrus.be

In functie van de evoluerende situatie, zullen wij ons aanpassen en jullie op de hoogte houden.

Laat ons solidair zijn !

Het QUADRUS-team

Vloer- &
Wandtegels

U vindt er uw smaak,

én die van uw budget!

QUADRUS maakt er een punt van om in de toonzalen op elk moment alle mogelijke stijlen en materialen te kunnen laten zien. Dit leidt telkens weer tot vernieuwende presentaties die steeds door specifieke stijlen beïnvloed zijn, waarbij ook alle aandacht uitgaat naar het decoratieve aspect van de materialen. Elke opstelling roept een eigen sfeer op en verrast de bezoekers op die manier, waardoor de conceptuele aanpak de tegel tot een decoratief element verheft.

 

Nieuwe fase voor werken aan Woluwedal vanaf 5 augustus

Tijdens de werken op de Woluwelaan blijft onze toonzaal van Zaventem bereikbaar ! Een lekkere kop koffie wordt u aangeboden tijdens uw bezoek !

Meer informatie : Click hier