Wavre

Over ons

Een passie voor tegels…

QUADRUS maakt er een punt van om in de toonzalen op elk moment alle mogelijke stijlen en materialen te kunnen laten zien. Dit leidt telkens weer tot vernieuwende presentaties die steeds door specifieke stijlen beïnvloed zijn, waarbij ook alle aandacht uitgaat naar het decoratieve aspect van de materialen. Elke opstelling roept een eigen sfeer op en verrast de bezoekers op die manier, waardoor de conceptuele aanpak de tegel tot een decoratief element verheft.

Door deze inspirerende insteek wil QUADRUS zowel de particuliere als professionele klant bereiken. Daarenboven is er software ter beschikking waarmee toekomstige projecten op basis van de producten van meer dan 100 leveranciers gevisualiseerd kunnen worden in 3D. Als specialist op het vlak van keramische tegels, mozaïeken, parket en natuursteen, beschikt QUADRUS over een zeer gevarieerd gamma dat de mogelijkheid biedt om naar ieders smaak de gepaste betegeling te vinden.

QUADRUS kan dankzij de jarenlange ervaring niet alleen tegels aanbieden van de grootste merken, maar staat ook zeer sterk als het erop aankomt om u de laatste nieuwe tendensen voor te stellen die op internationale beurzen voor keramische tegels en architectuur worden opgemerkt.

Maar dat is nog niet alles… Naast zeer goed opgeleide commerciële raadgevers die u met raad en daad bijstaan, beschikt QUADRUS ook over een team van technische specialisten en account managers die zich hoofdzakelijk op de professionele markt focussen.

QUADRUS staat garant voor een grote verscheidenheid aan decoratieve materialen, met de beste prijs/kwaliteitverhouding en een uitstekende service, dit alles overgoten met een trendy sausje !