De "cotto" stijl: mediterrane elegantie in het hart van je interieur!

Net zoals de mode met de seizoenen mee evolueert, verandert de wereld van tegels voortdurend om de laatste innovaties en trends in interieurdesign te weerspiegelen. Tijdens onze recente verkenning van de Cersaie beurs ontdekten we een trend die draait om authenticiteit en natuurlijkheid: de ‘cotto’ stijl.

 

Geïnspireerd door traditionele Italiaanse terracotta tegels en met een kleurenpalet van warme tinten variërend van baksteenrood tot terracotabruin. Het is een onderdompeling in de geschiedenis van mediterraan vakmanschap en charme die de eeuwen overstijgt.

 

 

Stelt u zich uw ruimte eens voor met “cotto” tegels, waarbij elke stap een reis door Italiaanse tradities is. Deze tegels, met hun licht ruwe oppervlak, geven de essentie weer van de terracotta kunst en voegen een voelbare textuur toe aan je interieur. Of het nu in de keuken, badkamer of woonkamer is, de “cotto” stijl valt onmiddelijk in de smaak.

 

Bij Quadrus zijn we verheugd u kennis te laten maken met onze exclusieve collectie zorgvuldig geselecteerde cottotegels. Elk van deze tegels vertelt een verhaal, waarbij traditie en moderniteit samensmelten tot een tijdloze esthetiek.

Volg de trend, maar creëer vooral een ruimte die uw persoonlijke smaak weerspiegelt door deze tegels aan te passen naar uw eigen stijl.

Bezoek vandaag nog een van onze showrooms en ontdek deze tegels samen met een van onze verkoopadviseurs.

 

 

 

astuces-sepretor-line.png

ONZE SPECIALE PAGINA STAAT VOL INSPIRERENDE ARTIKELEN EN WE ZIJN ALTIJD OP ZOEK NAAR NIEUWE IDEEËN OM UW TEGELS TE VERBETEREN EN U UP-TO-DATE TE HOUDEN.

astuces-sepretor-line.png

MEER
INFO

NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR MEER INFORMATIE OVER ONZE PRODUCTEN OF VOOR TECHNISCHE ONDERSTEUNING.

ZOEKEN NAAR SCHOONHEID ZIT IN DE GENEN VAN DE MENS. BIJ QUADRUS VERSMELT DIT CREATIEVE INSTINCT MET PASSIE EN WORDT HET GECOMBINEERD MET DE ALLERLAATSTE PRODUCTIETECHNOLOGIE OM EEN NIEUW TYPE PRODUCT TOT LEVEN TE BRENGEN.

Contacteer ons

Passie

Capture-decran-2023-02-02-a-14.33.14-2.jpg