Welke tegels kiest u het best voor uw terras ?

Baldocer – Stoneland Grey – 120x120cm 

 

Keramische tegels, composietmaterialen, natuursteen, hout… Er zijn zoveel mogelijkheden om van uw buitenruimte het hart van uw woning te maken in deze tijd van het jaar. Maar wat kiest u het best? Wij helpen u om het bos door de bomen te zien! Dit zijn onze favoriete opties, die stijl en functionaliteit combineren:

 

 

NATUURSTEEN

Van alle stenen is de blauwe steen het populairst in België. En terecht! Blauwe steen is vaak plaatsgebonden en gemakkelijk te onderhouden, ziet er gevarieerd uit en is tijdloos. Maar de keuze is veel ruimer. Tegels uit natuursteen zoals andere kalkstenen, graniet, marmer en travertijn zijn ook erg populair voor terrassen. Ze zijn duurzaam, weerbestendig en kunnen uw terras een natuurlijke, authentieke uitstraling geven. Sommige stenen hebben echter regelmatig onderhoud nodig om hun uiterlijk en duurzaamheid op lange termijn te behouden.

Brachot – Bluestone Enostyl Light

 

 

KERAMIEK

Een terras in keramische tegels is een aantrekkelijke optie voor wie op zoek is naar een duurzaam en betaalbaar alternatief voor een terras in natuursteen. Keramische tegels zijn verkrijgbaar in een grote verscheidenheid aan kleuren, patronen en texturen, en bieden zo tal van designmogelijkheden voor uw terras. Ze zijn duurzaam en weerbestendig, waardoor ze ideaal zijn voor gebruik in de buitenlucht. De tegels zijn bovendien kras- en vlekbestendig, waardoor ze gemakkelijk te onderhouden zijn.

 

Refin – Sublime Grey – 120x120cm 

 

KERAMISCHE TEGELS MET HET UITZICHT VAN HOUT

Houtimitaties worden steeds populairder voor terrassen en vloerbedekkingen in de buitenlucht vanwege hun warme en natuurlijke stijlvolle uitstraling en hun hogere duurzaamheid in vergelijking met echt hout. De imitatie is beter bestand tegen water, rot en insecten dan echt hout, waardoor ze duurzamer is en minder onderhoud vergt. Houtimitatiematerialen hoeven immers niet regelmatig te worden geschuurd, geverfd of gebeitst. Maak ze gewoon regelmatig schoon met water en eventueel een aangepast reinigingsmiddel om vuil en stof te verwijderen.

Flaviker – Dakota Naturale – 30x120cm 

 

ONZE TIPS

Welk materiaal u uiteindelijk ook kiest, wij adviseren continuïteit tussen binnen en buiten als u een gevoel van open ruimte wilt creëren en de verschillende zones van uw huis in elkaar wilt laten overvloeien. Om een geslaagde continuïteit te verzekeren, is het belangrijk om vergelijkbare materialen te kiezen, de veiligheid van de materialen te verzekeren, de niveaus te beoordelen en voor de installatie met een ervaren professional te werken.

  

 

Kortom, de keuze van de tegels voor uw terras hangt af van een aantal factoren, waaronder uw budget, de stijl die u wenst, de manier waarop u uw terras wilt gebruiken en de weersomstandigheden in uw regio.

Wij raden u ook aan om een professional te raadplegen voor advies dat is afgestemd op uw project. Breng dus zeker een bezoek aan een van onze toonzalen!

astuces-sepretor-line.png

ONZE SPECIALE PAGINA STAAT VOL INSPIRERENDE ARTIKELEN EN WE ZIJN ALTIJD OP ZOEK NAAR NIEUWE IDEEËN OM UW TEGELS TE VERBETEREN EN U UP-TO-DATE TE HOUDEN.

astuces-sepretor-line.png

MEER
INFO

NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR MEER INFORMATIE OVER ONZE PRODUCTEN OF VOOR TECHNISCHE ONDERSTEUNING.

ZOEKEN NAAR SCHOONHEID ZIT IN DE GENEN VAN DE MENS. BIJ QUADRUS VERSMELT DIT CREATIEVE INSTINCT MET PASSIE EN WORDT HET GECOMBINEERD MET DE ALLERLAATSTE PRODUCTIETECHNOLOGIE OM EEN NIEUW TYPE PRODUCT TOT LEVEN TE BRENGEN.

Contacteer ons

Passie

Capture-decran-2023-02-02-a-14.33.14-2.jpg